Author Topic: FI Error disabled my Connie.  (Read 16910 times)

Offline maxtog

  • Elite Member
  • ******
  • Posts: 8184
  • Country: us
  • 2011 Silver
Re: FI Error disabled my Connie.
« Reply #45 on: December 20, 2011, 04:58:54 pm »
I agree. I think the C14 is the best sport touring bike ever built.

They build thousands a year. Not every single one is going to be perfect in mass production. Hopefully it will get fixed and I can ride it more.

It is actually amazing with so much technology in any modern vehicle that there aren't more problems than there typically are.  Just a single pin on a single connector out of hundreds of pins can cause a major failure.  One broken trace on a circuit board.  One faulty transistor.  One little burr of metal on a critical part.  Etc.
Shoodaben (was Guhl) Mountain Runner ECU flash, Canyon Cages front/rear, Helibars risers, Phil's wedges, Grip Puppies, Sargent World seat-low & heated & pod, Muzzy lowering links, Soupy's stand, Nautilus air horn, Admore lightbar, Ronnie's highway pegs, front running lights, all LED, helmet locks, RAM Xgrip, Sena SMH10, Throttle Tamer, MRA X-Creen, BearingUp Shifter, PR4-GT, Scorpion EXO-T1200,etc

Offline Conrad

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5778
  • Country: us
Re: FI Error disabled my Connie.
« Reply #46 on: December 21, 2011, 04:45:10 am »
It is actually amazing with so much technology in any modern vehicle that there aren't more problems than there typically are.  Just a single pin on a single connector out of hundreds of pins can cause a major failure.  One broken trace on a circuit board.  One faulty transistor.  One little burr of metal on a critical part.  Etc.

Or one spilled Pepsi...
Northern Illinois   Silverdammit '08 C-14 ABS

"Don't bother me with facts, Son. I've already made up my mind." -Foghorn Leghorn

Offline TPXX

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: FI Error disabled my Connie.
« Reply #47 on: February 29, 2012, 06:54:05 am »
So what was the final result of this? I have a 2009 that flashed the immobilizer error at me this morning. I turned it off and when it quit flashing I restarted the bike. The error went away but it is disturbing.